Р99193

Мікробіологія продуктів переробки жирів [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та виконання контр. робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія жирів та жирозамінників" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" заоч. форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. О. О. Воронцов, Н. М. Грегірчак. - К. : НУХТ, 2002. - 10 с. - Бібліогр.: с. 10

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Воронцов, Олександр Олександрович (уклад.); Грегірчак, Наталія Миколаївна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд