|
Р99193 Мікробіологія продуктів переробки жирів [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та виконання контр. робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія жирів та жирозамінників" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" заоч. форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. О. О. Воронцов, Н. М. Грегірчак. - К. : НУХТ, 2002. - 10 с. - Бібліогр.: с. 10Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Воронцов, Олександр Олександрович (уклад.); Грегірчак, Наталія Миколаївна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|