Р99430

Хімія та товарознавство сировини [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання розрахункової й контрольної робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" усіх форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Л. Ю. Арсеньєва, В. Ф. Доценко. - К. : НУХТ, 2003. - 22 с. - Бібліогр.: с. 22

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Арсеньєва, Лариса Юріївна (уклад.); Доценко, Віктор Федорович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд