ВА646678

НАССР: Аналіз небезпечних чинників та критичні точки контролю для підприємств по виробництву харчової продукції та продовольчої сировини. M001-2003 [Текст] : метод. посібник / упоряд. В. М. Хмель, Є. О. Пархоменко ; заг. ред. О. Г. Топольницький ; Держспоживстандарт України, Інститут з питань управління якістю та навколишнім середовищем, ДП УкрНДНЦ. - Перша редакція. - К. : Хімджест, 2003. - 80 с. - ISBN 966-8537-03-3

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Топольницький, Олександр Григорович (заг. ред.); Хмель, Валентин Микитович (упоряд.); Пархоменко, Євгеній Олексійович (упоряд.); Держспоживстандарт України; Інститут з питань управління якістю та навколишнім середовищем; ДП УкрНДНЦ

Видання зберігається у :
Основний фонд