Р100552

Організація, планування та керування виробництвом на підприємстві [Текст] : метод. вказівки до виконання курсової роботи "Проект виробничої програми цеху" для студ. спец.: 7.090221 "Обладнання переробних і харчових виробництв" напряму 0902 "Інженерна механіка", 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса", 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної, заочної та скороченої форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Г. Медведєв, О. І. Драган. - К. : НУХТ, 2003. - 16 с. - Бібліогр.: с. 16

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Медведєв, Іван Григорович (уклад.); Драган, Олена Іванівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд