|
Р104013 Технологія галузі [Текст] : метод. вказ. до виконання курсової роботи з технології хлібопекарського виробництва для студ. спец. 6.091700 "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчконцентратів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. І. Дробот, Т. О. Степаненко. - К. : НУХТ, 2005. - 15 с. - Бібліогр.: с. 15Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Дробот, Віра Іванівна (уклад.); Степаненко, Тетяна Олександрівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|