Р104471

Теоретичні основи харчових і фармакологічних технологій [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни, проведення практ. занять та викон. розрахунково-графічних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія продуктів оздоровчого та профілактичного призначення" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Г. О. Сімахіна [та ін.]. - К. : НУХТ, 2005. - 38 с. - Бібліогр.: с. 35-37

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Сімахіна, Галина Олександрівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд