Р105034

Хімія сировини для виробництва молочних продуктів [Текст] : метод. вказ. до вивч. дисципліни та викон. індивід. завдань для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберіганя, консервування та переробки молока" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Г. Б. Федорова, О. О. Онопрійчук. - К. : НУХТ, 2005. - 19 с. - Бібліогр.: с. 18-19

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Федорова, Ганна Борисівна (уклад.); Онопрійчук, Олена Олександрівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд