Р105053

Технічна мікробіологія [Текст] : метод. вказ. до вивч. дисципліни та викон. контрольних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія бродильних виробництв і виноробства" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Л. Р. Решетник, Н. М. Грегірчак. - К. : НУХТ, 2005. - 23 с. - Бібліогр.: с. 23

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Решетник, Людмила Расулівна (уклад.); Грегірчак, Наталія Миколаївна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд