|
ВА681581 Технологія м'яса та м'ясних продуктів [Текст] : підруч. для студ. спец. "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса", "Виробництво м'ясних продуктів" ВНЗ / М. М. Клименко [та ін.] ; ред. М. М. Клименко. - К. : Вища освіта, 2006. - 639 с.: рис., табл. - ISBN 966-8081-64-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Клименко, Михайло Миколайович; Віннікова, Людмила Георгіївна; Береза, Іван Григорович; Гончаров, Георгій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Клименко, Михайло Миколайович (ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|