Р107142

Основи наукових досліджень і технічної творчості [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни, викон. рефератів та контрольних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Т. О. Степаненко, В. Л. Прибильський. - К. : НУХТ, 2004. - 11 с. - Бібліогр.: с. 10-11

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Степаненко, Тетяна Олександрівна (уклад.); Прибильський, Віталій Леонідович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд