Р107148

Технічна мікробіологія [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контрольних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія хліба, кондитерського, макаронного виробництв та харчоконцентратів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Н. М. Грегірчак, Л. Р. Решетняк. - К. : НУХТ, 2004. - 20 с. - Бібліогр.: с. 19-20

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Грегірчак, Наталія Миколаївна (уклад.); Решетняк, Людмила Расулівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд