Р98912

Облік і звітність, технологічні розрахунки у виноробстві [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студ. спец. 7.091704 "Технологія бродильних виробництв і виноробства" спеціалізації "Виноробство" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" заочної форми навчання та розрахункової роботи для студ. денної форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Н. Я. Гречко, А. М. Куц. - К. : НУХТ, 2002. - 14 с. - Бібліогр.: с. 13

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гречко, Ніна Яківна (уклад.); Куц, Анатолій Михайлович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд