ВА713948

Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів [Текст] : навчальний посібник для студ. вищих навч. закл. / Г. М. Лисюк [та ін.] ; заг. ред. Г. М. Лисюк. - Суми : Університетська книга, 2009. - 464 с.: іл. - Бібліогр.: с. 461-463. - ISBN 978-966-680-437-5

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Лисюк, Галина Михайлівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Кучерук, Зіновія Іванівна; Постнова, Ольга Миколаївна; Олійник, Світлана Георгіївна; Артамонова, Майя Володимирівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Лисюк, Галина Михайлівна (заг. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд