ВА717743

Технологія переробки сировини тваринного походження [Текст] : метод. вказ. до викон. лабораторних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія хлібопекарських, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" спеціалізації 7.09170201 "Харчова технологія багатопрофільних підприємств" напряму 0917 "Харчова технологія і інженерія" ден. форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Н. В. Білоус, О. О. Онопрійчук. - К. : НУХТ, 2006. - 49 с. - Бібліогр.: с. 48-49

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Білоус, Надія Василівна (уклад.); Онопрійчук, Олена Олександрівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд