ВА719836

Використання вакууму в харчових технологіях при попередній обробці сировини [Текст] : монографія / Т. Ю. Суткович [та ін.] ; ред. В. Я. Плахотін ; Укоопспілка, Полтавський ун-т споживчої кооперації України. Кафедра технології та організації харчових виробництв. - Полтава : РВВ ПУСКУ, 2009. - 149 с.: рис., табл. - Бібліогр.: в кінці розділів. - ISBN 978-966-184-057-6

Рубрикатор НБУВ:
 Л813 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Суткович, Тетяна Юліанівна; Безусов, Анатолій Тимофійович; Плахотін, Валентин Якович; Хомич, Галина Панасівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Плахотін, Валентин Якович (ред.); Укоопспілка; Полтавський університет споживчої кооперації України. Кафедра технології та організації харчових виробництв

Видання зберігається у :
Основний фонд