Р114392

Основи екології [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни і підгот. практ. занять для студ. спец. 6.091700 "Технологія харчових продуктів оздоровчого і профілактичного призначення" та "Технологія харчування" напряму підгот. 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Л. О. Федоренченко, С. А. Бажай. - Х. : НУХТ, 2007. - 23 с. - Бібліогр.: с. 22-23

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Федоренченко, Лідія Олексіївна (уклад.); Бажай, Світлана Андріївна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд