|
ВА724869 Тюрікова, Інна Станіславівна. Система менеджменту безпечності харчових продуктів для харчових виробництв України в перехідний період приєднання до СОТ [Текст] : моногр. / І. С. Тюрікова ; Укоопспілка, Полтав. ун-т споживч. кооперації України, Каф. технології та організації харч. вир-в. - Полтава : РВВ ПУСКУ, 2009. - 237 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 214-220. - 1000 прим. - ISBN 978-966-184-064-4Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Укоопспілка; Полтавський університет споживчої кооперації України. Кафедра технології та організації харчових виробництв
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|