ВА724869
Тюрікова, Інна Станіславівна.
Система менеджменту безпечності харчових продуктів для харчових виробництв України в перехідний період приєднання до СОТ [Текст] : моногр. / І. С. Тюрікова ; Укоопспілка, Полтав. ун-т споживч. кооперації України, Каф. технології та організації харч. вир-в. - Полтава : РВВ ПУСКУ, 2009. - 237 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 214-220. - 1000 прим. - ISBN 978-966-184-064-4

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Укоопспілка; Полтавський університет споживчої кооперації України. Кафедра технології та організації харчових виробництв

Видання зберігається у :
Основний фонд