|
ВА732462 Теоретичні основи харчових технологій [Текст] : навч. посіб. за напрямом "Харчова технологія та інженерія" / Л. Л. Товажнянський [та ін.] ; за ред. д-ра техн. наук., проф. Товажнянського Л. Л. ; Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т". - Х. : НТУ"ХПІ", 2010. - 719 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 712-714. - 300 прим. - ISBN 978-966-593-825-5Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Товажнянський, Леонід Леонідович; Домарецький, Віталій Афанасійович; Куц, Анатолій Михайлович; Гладкий, Федір Федорович; Данилова, Людмила Андріївна; Товажнянський, Леонід Леонідович (ред.); "Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|