С11092/3
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг [Текст] : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. 19 трав., 2011 р. : [у 4 ч.] / Харк. облдержадмін. [та ін.] ; [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.]. - Х. : ХДУХТ, 2011 .
Ч. 3 : Секції 8-11. - 2011. - 113 с. : табл., рис. - 70 прим. - ISBN 978-966-405-206-8

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Черевко, О. І. \ред.\; Михайлов, В. М. \ред.\; Маяк, О. А. \ред.\; Харківська обласна державна адміністрація; Харківський державний університет харчування та торгівлі; Трансільванський університетВроцлавський економічний університет; Санкт-Петербурзький торговельно-економічний інститут

Видання зберігається у :
Основний фонд