|
ВА751053 Технологія харчових продуктів на основі драглеутворювачів з якісно зміненими функціональними властивостями [Текст] : [монографія] / [Перцевой Ф. В. та ін.] ; за ред. д-ра техн. наук, проф. Перцевого Ф. В. - Х. : ХДУХТ, 2012. - 289 с. : рис. - Бібліогр.: с. 278-289. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-241-9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Перцевой, Федір Всеволодович; Савгіра, Юрій Олексійович; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Хомічак, Л. М.; Янчева, М. О.; Перцевой, Федір Всеволодович (ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|