ВА753029

Методичні вказівки до технологічних розрахунків з дисципліни "Технологія галузі", курсового та дипломного проектування для студентів напрямку 6.051701 "Харчові технології та інженерія" та спеціальності 7.05170102 "Технологія жирів і жирозамінників" [Текст] / Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т" ; [уклад.: В. К. Тимченко та ін.]. - Х. : НТУ "ХПІ", 2012. - 55 с. : табл. - Бібліогр.: с. 54. - 50 прим.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Тимченко, Валентина Кузьмівна (уклад.); Чумак, Ольга Петрівна (уклад.); Зябченкова, Ганна Купріянівна (уклад.); "Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд