ВА755956

Технологія продукції ресторанного господарства. Розділи "Технологія борошняних кондитерських та хлібобулочних виробів" та "Технологія охолодженої і швидкозамороженої кулінарної продукції" [Текст] : завдання і метод. вказівки до викон. лаб. робіт для студ. напряму підготов. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" (ден. та заоч. форм навчання) / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад.: Давидович О. Я., Лозова Т. М., Палько Н. С.]. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2012. - 107 с. : табл. - Бібліогр.: с. 104-105. - 100 прим.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Давидович, О. Я. (уклад.); Лозова, Т. М. (уклад.); Палько, Н. С. (уклад.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд