Р122443

Методичні вказівки до виконання техніко-економічного обгрунтування дипломних проектів для студентів спеціальностей 7.05170102 "Технології жирів і жирозамінників" та 7.05170106 "Технології продуктів бродіння і виноробства" напряму 051701 "Харчова технологія та інженерія" [Текст] / Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т" ; [уклад.: Г. І. Сокол, В. С. Каретнікова]. - Х. : НТУ "ХПІ", 2012. - 31 с. : табл. - Бібліогр.: с. 29. - 100 прим.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Сокол, Ганна Ігорівна (уклад.); Каретнікова, Валентина Степанівна (уклад.); "Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд