Р122495

Методичні рекомендації з підготовки до державного екзамену з напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" галузі знань 1401 "Сфера обслуговування" кваліфікації "бакалавр" з готельно-ресторанної справи" [Текст] / Держ. закл. "Луган. нац. ун-т ім. Тараса Шевченка", Ін-т торгівлі, обслуг. технологій та туризму, Каф. туризму та готел. госп-ва ; [уклад. С. О. Дітковська]. - Луганськ : ДЗ "ЛНУ ім. Тараса Шевченка", 2012. - 29 с. - Бібліогр.: с. 27-28. - 100 прим.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Дітковська, Світлана Олексіївна (уклад.); "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка", державний заклад. Інститут торгівлі, обслуговуючих технологій та туризму. Кафедра туризму та готельного господаства

Видання зберігається у :
Основний фонд