|
ВА765247 Сучасні технології забезпечення якості харчових продуктів у процесі їх тривалого зберігання [Текст] : монографія / В. О. Сукманов [та ін.] ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2012. - 308 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-966-385-303-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сукманов, Валерій Олександрович; Соколов, Сергій Анатолійович; Декань, Олексій Олексійович; Севаторов, Микола Миколайович; Шевченко, Олександр Юхимович; Піддубний, Володимир Антонович; Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|