Р123085

Методи дослідження харчових продуктів та сировини [Текст] : метод. вказівки та завдання для самост. роботи студ. товарознав.-комерц. ф-ту напряму підготов. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад.: Скоробогатий Я. П. та ін.]. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2013. - 43 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 41. - 150 прим.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Скоробогатий, Я. П. (уклад.); Василечко, В. О. (уклад.); Гузій, А. В. (уклад.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд