ДС130578
   Капліна, Тетяна Вікторівна.
Наукове обґрунтування та розробка технології харчових продуктів з використанням сировини, обробленої фізичними методами [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Капліна Тетяна Вікторівна ; Вищ. навч. закл. Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі", Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012. - 453 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 400-453.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
"Полтавський університет економіки і торгівлі", вищий навчальний заклад Укоопспілки; Укоопспілка; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :