ВА771923

Методичні вказівки для проведення лабораторних занять, організації самостійної роботи студентів і тести з дисципліни "Інформаційні системи та технології" напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" [Текст] / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад.: Костенко С. Б., Хмілярчук Л. І.]. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2013. - 191 с. : рис. - Бібліогр.: с. 180-185. - 100 прим.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Костенко, С. Б. (уклад.); Хмілярчук, Л. І. (уклад.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд