|
ВС55915 Процеси і апарати харчових виробництв. Курсове проектування [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл., які навчаються за напрямом підготов. "Харчові технології та інженерія" / [І. Ф. Малежик та ін.] ; за ред. проф. І. Ф. Малежика ; Нац. ун-т харч. технологій. - К. : НУХТ, 2012. - 543 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 533-536. - 300 прим. - ISBN 978-966-612-115-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Малежик, Іван Федорович; Марценюк, Олександр Степанович; Мельник, Людмила Миколаївна; Мирончук, Валерій Григорович; Таран, Віталій Михайлович; Малежик, Іван Федорович (ред.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|