В355160/2
Товарознавство продовольчих товарів. Розділ "М'ясо і м'ясні товари" [Текст] : метод. вказівки до вивч. асортименту і виконання лаб. робіт та розв'язання ситуац. завдань для студентів напряму "Товарознавство і торговельне підприємництво" (ден. форма навчання) / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. - Львів : Вид-во Львів. комерц. акад., [2013] .
Ч. 2 / [уклад.: Сирохман І. В., Лозова Т. М., Гирка О. І.]. - 2013. - 143 с. : рис., табл. - 50 прим.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Сирохман, І. В. (уклад.); Лозова, Т. М. (уклад.); Гирка, О. І. (уклад.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд