|
В355609/1 Загальні технології харчової промисловості. Практикум [Текст] : навч. посіб. : у 2 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014. Ч. 1 / [О. В. Самохвалова та ін.]. - 2014. - 229 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 224-229. - 100 прим. - ISBN 978-966-405-344-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Самохвалова, Ольга Володимирівна; Артамонова, Майя Володимирівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Степанькова, Галина Вячеславівна; Туз, Наталія Федорівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|