В355732/2
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність [Текст] : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 14 трав. 2015 р. : у 2 ч. / [редкол.: О. І. Черевко та ін.] ; Харків. облдержадмін, Департамент науки і освіти [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2015.
Ч. 2. - 2015. - 401 с. - Бібліогр. в кінці ст. - 35 прим. - ISBN 978-966-405-361-4

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Черевко, О. І. \ред.\; Янчева, Л. М. \ред.\; Михайлов, В. М. \ред.\; "Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність", міжнародна науково-практична конференція (2015 ; Харків); Харківська обласна державна адміністрація. Департамент науки і освіти; Харківська обласна державна адміністрація. Департамент економіки і міжнародних відносинХарківська торгово-промислова палата; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд