|
В355898/1 Загальна технологія харчових продуктів [Текст] : завдання і метод. вказівки до виконання лаб. робіт для студентів напряму підгот. 6.030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво" ден. та заоч. форм навчання / [уклад.: Давидович О. Я., Турчиняк М. К., Палько Н. С.] ; Укоопспілка, Львів. комерц. акад. - Львів : Вид-во Львів. комерц. акад., 2015 . Ч. 1. - 2015. - 91 с. : табл. - Бібліогр.: с. 89-91. - 100 прим.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Давидович, О. Я. \уклад.\; Турчиняк, М. К. \уклад.\; Палько, Н. С. \уклад.\; Укоопспілка; Львівська комерційна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|