|
ВА795648 Забезпечення та хімічний контроль якості харчових продуктів [Текст] : навч. посіб. / [Володарчик Р. П. та ін.] ; Чернів. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича. - Чернівці : Рута, 2015. - 336 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці частин. - 100 прим. - ISBN 978-966-423-303-0Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Володарчик, Роман Петрович; Кобаса, Ігор Михайлович; Воробець, Марія Михайлівна; Кондратьєва, Ірина Володимирівна; Сачко, Анастасія Валеріївна; Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|