СТ1635/4
Мікробіологія харчових продуктів та кормів для тварин. Готування досліджуваних [дослідних] проб, вихідної суспензії та десятикратних розведень для мікробіологічного досліджування [дослідження] [Текст]. - Київ : Держспоживстандарт України, 2005 . - (Національний стандарт України).
Ч. 4 : ДСТУ ISO 6887-4:2014. Спеціальні правила готування продуктів, що не відносяться до молока та молочних продуктів, м'яса та м'ясних продуктів, риби чи рибних продуктів (ISO 6887-4:2003, IDT + ISO 6887-4:2003/Cor 1:2004, IDT). - Чинний від 2014-11-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2015. - IV, 10 с. - Бібліогр.: с. 9.
До ч. 4 внесені зміни: "досліджуваних" на "дослідних", "досліджування" на "дослідження".

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд