ВА814335

Організаційно-методичне забезпечення кваліфікаційної роботи здобувачів ступеня вищої освіти бакалавр [Текст] : навч.-метод. посіб. для студентів напряму підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія" піднапряму "Технології харчування" (спец. 181 "Харчові технології" спеціалізації "Харчові технології та технологічний менеджмент у ресторанному бізнесі" / О. О. Гринченко [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2017. - 154 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 110-114. - 300 прим. - ISBN 978-617-7377-45-9

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
 378.22 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гринченко, Ольга Олексіївна; Пивоваров, Павло Петрович; Колеснікова, Марина Борисівна; Юрченко, Світлана Леонідівна; Чорна, Ніна Вікторівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд