Р133814

Технологія харчових продуктів функціонального призначення [Текст] : метод. вказівки до лаб. робіт для студентів напряму підгот. 181 "Харчові технології" освіт. ступеня "магістр" (ден. і заоч. форми навчання) / Центр. спілка спожив. т-в України, Львів. торг.-екон. ун-т ; [уклад.: Ощипок І. М., Петришин Н. З., Попович М. П.]. - Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2017. - 39 с. : табл. - Бібліогр.: с. 35. - 100 прим.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Ощипок, І. М. (уклад.); Петришин, Н. З. (уклад.); Попович, М. П. (уклад.); Центральна спілка споживчих товариств України; Львівський торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд