ВА829596
Єгорова, Антоніна Вікторівна.
Мікробіологія галузі. (Мікробіологія бродильних виробництв) [Текст] : навч. посіб. / А. В. Єгорова, Л. В. Капрельянц, Л. В. Труфкаті ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Херсон : ОЛДІ-ПЛЮС, 2018. - 135 с. : рис., табл. - Назва обкл. : Мікробіологія галузі. - Бібліогр.: с. 133 . - 300 прим. - ISBN 978-966-289-208-6

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Капрельянц, Леонід Вікторович; Труфкаті, Людмила Вікторівна; Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд