ВА830689

Італійська їжа в історії та культурі [Текст] : зб. наук. ст. з нагоди року італ. їжі у світі та III всесвіт. тижня італ. кухні / [відп. ред. О. В. Сминтина ; редкол.: В. Г. Кушнір та ін.] ; Одес. нац. ун-т ім. І. І. Мечникова, Ф-т історії та філософії, Каф. археології та етнології України [та ін.]. - Одеса : ОНУ, 2018. - 148 с. : іл., табл. - Текст укр., англ. та італ. - Бібліогр. в кінці ст. - 50 прим. - ISBN 978-617-689-299-1

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Сминтина, О. В. (відп. ред.); Кушнір, В. Г. (ред.); Дзиговський, О. М. (ред.); Прігарін, О. А. (ред.); Петрова, Н. О. (ред.); Горнова, І. С. (ред.); Одеський національний університет імені І. І. Мечникова (Одеса). Факультет історії та філософії; Центр історії та культури Італії імені Дж. Гарібальді (Одеса); Посольство Італії в Україні; Італійський інститут культури; "Італійська їжа в історії та культурі", всесвітній тиждень італійської кухні (3 ; 2018 ; Одеса)

Видання зберігається у :
Основний фонд