Р135224

Спосіб ефективного використання комплексу технологічно цінних сполук хмелю та продуктів його переробки у хлібопеченні [Текст] : (наук. практ. рек.) / [Л. В. Проценко та ін. ; за ред. Л. В. Проценко] ; Нац. акад. аграр. наук України, Ін-т сіл. госп-ва Полісся НААН. - Житомир : Рута, 2018. - 30 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 28-30. - 300 прим. - ISBN 978-617-581-367-6

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
 664.64 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Проценко, Л. В.; Ляшенко, М. І.; Гринюк, Т. П.; Власенко, А. С.; Пасічник, І. О.; Ковальов, В. Б.; Проценко, Л. В. (ред.); Національна академія аграрних наук України (Київ); Інститут сільського господарства Полісся (Житомир)

Видання зберігається у :
Основний фонд