ВА834798

Методи дослідження харчових продуктів та сировини та фізико-хімічні методи аналізу [Текст] : метод. вказівки та завдання до виконання лаб. робіт і тест. завдання для контролю рівня знань студентів спец. 181 "Харчові технології", 241 "Готельно-ресторанна справа", 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" / [уклад.: проф. Скоробогатий Я. П. та ін.] ; Центр. спілка спожив. т-в України, Львів. торг.-екон. ун-т. - Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2018. - 83 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 100 прим.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Скоробогатий, Я. П. (уклад.); Василечко, В. О. (уклад.); Бужанська, М. В. (уклад.); Гузій, А. В. (уклад.); Центральна спілка споживчих товариств України; Львівський торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд