ВА836283

Інноваційні технології харчової продукції [Текст] : колект. монографія / [М. І. Беляєв та ін.] ; за заг. ред. д-ра техн. наук, проф., Заслуж. діяча науки і техніки України Г. В. Дейниченка. - Харків : Факт, 2019. - 246 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-966-637-912-5
До 50-річчя Каф. устаткування харч. і готел. індустрії ім. М. І. Беляєва Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі (1969-2019).

Рубрикатор НБУВ:
 Л91 
 Л95 
УДК:
 664.8 
 637.1 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Беляєв, Михайло Іванович; Дейниченко, Григорій Вікторович; Беляєва, Інна Михайлівна; Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Золотухіна, Інна Василівна; Івашина, Лілія Леонідівна; Колісниченко, Тетяна Олександрівна; Листопад, Тамара Сергіївна; Сефіханова, Катерина Анатоліївна; Федак, Вікторія Ігорівна; Юдіна, Тетяна Іллівна; Юдічева, Ольга Петрівна; Дейниченко, Григорій Вікторович (ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд