ВА838837

Формування безпечності продукції кондитерської галузі [Текст] : навч. посіб. для фахівців і спеціалістів кондитер. промисловості / [уклад.]: Н. В. Олексієнко [та ін.] ; Нац. ун-т харч. технологій, Ін-т післядиплом. освіти. - Київ : Позднишев Є. В. [вид.], 2015. - 64 с. : іл. - Бібліогр.: с. 56-57. - 900 прим. - ISBN 978-966-8830-67-9
На тит. арк. та обкл. зазнач. уклад.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Олексієнко, Наталія Валентинівна (уклад.); Балдинюк, Олександр Васильович (уклад.); Оболкіна, Віра Іллівна (уклад.); Дудко, Сергій Дмитрович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ). Інститут післядипломної освіти

Видання зберігається у :
Основний фонд