|
ВА844756 Основи ресторанної справи [Текст] : навч. посіб. / уклад. Г. Я. Круль ; Чернівец. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича. - Чернівці : ЧНУ ім. Юрія Федьковича, 2020. - 495 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 442-448. - 50 прим. - ISBN 978-966-423-581-2Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Анотація: У запропонованому виданні розглянуті основні поняття ресторанного сервісу. Розкриті питання формування внутрішнього простору та матеріально-технічного забезпечення закладів ресторанного господарства. Наведені основні етапи технологічного процесу виробництва продукції в ресторанах та способи її теплової обробки. Для студентів спеціальності «Туризм» (ОП «Міжнародний туризм» і «Готельно-ресторанний сервіс і туроперейтинг») як базовий з дисципліни «Технологія ресторанної справи і організація послуг харчування».
Дод. точки доступу: Круль, Г. Я. (уклад.); Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|