ВА844756

Основи ресторанної справи [Текст] : навч. посіб. / уклад. Г. Я. Круль ; Чернівец. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича. - Чернівці : ЧНУ ім. Юрія Федьковича, 2020. - 495 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 442-448. - 50 прим. - ISBN 978-966-423-581-2

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Анотація: У запропонованому виданні розглянуті основні поняття ресторанного сервісу. Розкриті питання формування внутрішнього простору та матеріально-технічного забезпечення закладів ресторанного господарства. Наведені основні етапи технологічного процесу виробництва продукції в ресторанах та способи її теплової обробки. Для студентів спеціальності «Туризм» (ОП «Міжнародний туризм» і «Готельно-ресторанний сервіс і туроперейтинг») як базовий з дисципліни «Технологія ресторанної справи і організація послуг харчування».


Дод. точки доступу:
Круль, Г. Я. (уклад.); Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича

Видання зберігається у :
Основний фонд