|
ВА848336 Харчові технології. Особливості виготовлення та оцінка якості м'ясо-молочної продукції [Текст] : навч. посіб. / [уклад.: А. В. Сачко та ін.] ; Чернівец. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича. - Чернівці : ЧНУ : Рута, 2021. - 95 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 88. - 50 прим.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сачко, Анастасія Валеріївна (уклад.); Сема, Оксана Василівна (уклад.); Воробець, Марія Михайлівна (уклад.); Борук, Сергій Дмитрович (уклад.); Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|