|
Р138409 Органолептичний аналіз харчових продуктів [Текст] : метод. рек. до лаб. робіт / [уклад.: М. М. Воробець та ін.] ; Чернівец. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича. - Чернівці : Чернівец. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича : Рута, 2020. - 31 с. : табл. - 50 прим.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Воробець, Марія Михайлівна (уклад.); Сачко, Анастасія Валеріївна (уклад.); Сема, Оксана Василівна (уклад.); Борук, Сергій Дмитрович (уклад.); Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|