Р138409

Органолептичний аналіз харчових продуктів [Текст] : метод. рек. до лаб. робіт / [уклад.: М. М. Воробець та ін.] ; Чернівец. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича. - Чернівці : Чернівец. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича : Рута, 2020. - 31 с. : табл. - 50 прим.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Воробець, Марія Михайлівна (уклад.); Сачко, Анастасія Валеріївна (уклад.); Сема, Оксана Василівна (уклад.); Борук, Сергій Дмитрович (уклад.); Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича

Видання зберігається у :
Основний фонд