ВС70311

Збірник рецептур страв, кулінарних виробів і напоїв (технологічних карт) для харчування дітей шкільного віку [Текст] : для закл. освіти, дит. закл. оздоровлення та відпочинку та закл. сфери соц. захисту / за заг. ред. А. А. Мазаракі, д-ра екон. наук, проф., акад. Нац. акад. пед. наук України, заслуж. діяча науки і техніки України, лауреата Держ. премії України в галузі науки і техніки, лауреата Премії Каб. Міністрів України за розроб. і впровадження інновац. технологій ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т, Нац. акад. мед. наук України, ДУ "Ін-т громад. здоров'я ім. О. М. Марзєєва НАМН України". - Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2021. - 671 с. : табл. - 300 прим. - ISBN 978-966-918-027-8

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Мазаракі, А. А. (ред.); Національна академія медичних наук України (Київ)Інститут громадського здоров'я імені О. М. Марзєєва (Київ); Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд