|
ВА865737 Технологія желейної продукції з використанням структуроутворювачів різних функціональних властивостей [Текст] : монографія / Ф. В. Перцевой [та ін.] ; Сум. нац. аграр. ун-т, Держ. біотехнол. ун-т, Нац. ун-т харч. технологій. - Суми ; Харків ; Київ : Діса плюс, 2021. - 129 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-617-7927-74-6Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Перцевой, Федір Всеволодович; Ладика, Володимир Іванович; Омельченко, Світлана Борисівна; Шульга, Оксана Сергіївна; Гурський, Петро Васильович; Сумський національний аграрний університет; Державний біотехнологічний університет; Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|