ВА865737

Технологія желейної продукції з використанням структуроутворювачів різних функціональних властивостей [Текст] : монографія / Ф. В. Перцевой [та ін.] ; Сум. нац. аграр. ун-т, Держ. біотехнол. ун-т, Нац. ун-т харч. технологій. - Суми ; Харків ; Київ : Діса плюс, 2021. - 129 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-617-7927-74-6

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
 641.85 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович; Ладика, Володимир Іванович; Омельченко, Світлана Борисівна; Шульга, Оксана Сергіївна; Гурський, Петро Васильович; Сумський національний аграрний університет; Державний біотехнологічний університет; Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд