ВА866367
Дишкантюк, Оксана Володимирівна.
Кваліфікаційна робота бакалавра з готельно-ресторанної справи: етапи виконання, структура, правила оформлення [Текст] : навч. посіб. / О. В. Дишкантюк, Л. А. Тітомир ; Міжнар. гуманітар. ун-т, Каф. готел.-ресторан. та туристич. бізнесу. - Одеса : Олді плюс, 2022. - 195 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 138-140. - 300 прим. - ISBN 978-966-289-705-0

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Тітомир, Людмила Анатоліївна; Міжнародний гуманітарний університет (Одеса). Кафедра готельно-ресторанного та турістичного бізнесу

Видання зберігається у :
Основний фонд