ВА867582
   Кишенько, Ірина Іванівна.
Технологія м'яса і м'ясопродуктів. Практикум [Текст] : навч. посіб. для студентів ВНЗ, які навчаються за напрямом підгот. "Харчові технології та інженерія" / І. І. Кишенько, В. М. Старчова, Г. І. Гончаров ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : НУХТ, 2010. - 367 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 360. - 300 прим. - ISBN 978-966-612-101-4

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Старчова, Валентина Миколаївна; Гончаров, Георгій Іванович; Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд